12.3.13

Aku Dah Penat Berdoa! | iluvislam.com discover the beauty of islam

Aku Dah Penat Berdoa! | iluvislam.com discover the beauty of islam
♥Terima Kasih kerana membaca.Do Like and share♥

18.1.13

petang yang membosankan...

assalamualaikumm
lama bebeno aku x jenguk blog aku ni
kekadang xtau nk update ape tapi tetiba harini rasa rajin lak nk jenguk..
bila petang yg bosan cmni xtau idea ada ke x hehe tapi tulis jelah pe yg terlintaskan??? hehehe

ermhhh sementara menunggu azan maghrib ni dk pikiq gak malam ni sapa laa jd juara maharaja lawak tu kan?? korang rasa jozan leh monang ke?? kayalah dia kalo dia dpt mlm ni kan kan kan?? :d
tapi jambu pn leh tahan gak :p
profesional ke juri2 memilih sapa menang weiiiii...ermhhhhh ok lah kot korang ek rs dh xde pape dh kot nk tulis nnt free kita jumpa lg yer :p
salam semua
♥Terima Kasih kerana membaca.Do Like and share♥


♥Terima Kasih kerana membaca.Do Like and share♥

Misha Omar - Angin syurga jom denga lagu ni sweet song :))


♥Terima Kasih kerana membaca.Do Like and share♥

13.1.13

Resepi Turun - Temurun: Mi Kolok Goreng

Resepi Turun - Temurun: Mi Kolok Goreng: Bahan - bahan Untuk Mi 1. 1 gulung mi kolok - direbus 2. 1 sudu makan minyak bawang 3. 1 sudu makan kicap cair 4. sedikit serbuk perasa b...
♥Terima Kasih kerana membaca.Do Like and share♥

 
All reserved to Aieen.Full Edited by TehaaNFM